De LVV ondersteunt de aangesloten vertrouwenspersonen en richt zich op de erkenning van het vak

De Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen is een beroepsvereniging van vertrouwenspersonen ongewenste omgangsvormen, integriteit en/of combinaties daarvan.
Het doel van de LVV is het behartigen van de belangen en het ondersteunen van de aangesloten vertrouwenspersonen. Daarnaast richt de LVV zich op de verdere ontwikkeling en erkenning van het beroep van vertrouwenspersoon en bevordert en bewaakt de kwaliteit van de beroepsuitoefening. Als gesprekspartner voor de overheid, politiek en stakeholders pakt de vereniging ook haar rol. De LVV wil zichtbaar worden als hét kenniscentrum en dé beroepsvereniging die er toe doet.

 

 

 

CRP is de specialist voor het certificeren en registreren van personen.

Hiermee levert CRP een bijdrage aan herkenbare kwaliteit van diverse beroepsgroepen.

Bent u cliëntopdrachtgever of werkgever en wilt u gebruik maken van een professional? Kijk in onze beroepsregisters, dan weet u of de professional aangetoond heeft aan de beroepseisen te voldoen. Het certificaat stelt u in staat om sneller en betrouwbaarder zaken te doen. Ook kan een certificaat kosten besparen omdat u zelf geen onderzoek hoeft te doen naar de vakbekwaamheid en betrouwbaarheid van de professional.

Bent u als professional opdrachtnemer of werknemer? Kijk dan naar de certificatieregelingen die CRP uitvoert. Met een certificaat onderscheid u zich van andere professionals. Het certificaat stelt u in staat om sneller zaken te doen en uw vakbekwaamheid en betrouwbaarheid aan te tonen. Vaak krijgt u het recht op gebruik van een beschermde titel.